خبرهای بد برای شب زنده داران: مطالعات تازه ای از انگلستان نشان میدهد کسانی که تا دیر وقت بیدار میمانند و بعد از طلوع خورشید میخوابند، در معرض مرگ زودرس هستند.
در این تحقیق که حدود نیم میلیون نفر حضور داشتند، مشخص شد که احتمال مرگ افراد شب زنده دار در مقایسه با افراد سحر خیز ۱۰ درصد بیشتر است.
نتایج این تحقیق نشان می دهد که شب زنده داری تاثیرات منفی بر سلامتی دارد.
بسیاری از این اثرات ممکن است به علت عدم تقارن بین ساعت های بیداری شخص وساعتهای کار و فعالیت های اجتماعی او باشد.
افرادی که تا دیر وقت بیدارهستند در معرض خطراتی از جمله بیماری دیابت، اختلالات روانشناختی، اختلالات دستگاه گوارش، اختلالات عصبی و تنفسی هستند.
بر اساس برخی از مطالعات افرادی که مبتلا به ناهماهنگی روزانه هستند (روزها خواب و شب ها بیدارند) دچار متابولیسم گلوکز و اختلال در حالت روحی هستند.
احتمال داشتن رژیم غذایی سالم درچنین افرادی کمتر از افراد سحرخیز واحتمال مصرف الکل و مواد مخدر در این افراد بیشتر است.
انسانهای شب زنده دار کنترل کمتری روی رفتار خود دارند.
برای تبدیل شدن به یک فرد سحر خیز، محققان توصیه می کنند که مردم در اوایل صبح در معرض نور قرار بگیرند، و بر عکس در شب در تاریکی و در آرامش باشند.
مردم باید سعی کنند تا یک خواب معمولی داشته باشند و اجازه ندهند که در طول تعطیلات برنامه خواب و استراحت آنها بهم بریزد.
منبع: شفقتنا
خبرهای بد برای شب زنده داران: مطالعات تازه ای از انگلستان نشان میدهد کسانی که تا دیر وقت بیدار میمانند و بعد از طلوع خورشید میخوابند، در معرض مرگ زودرس هستند…
افرادی که تا دیر وقت بیدارهستند در معرض خطراتی از جمله بیماری دیابت، اختلالات روانشناختی، اختلالات دستگاه گوارش، اختلالات عصبی و تنفسی هستند…
برای تبدیل شدن به یک فرد سحر خیز، محققان توصیه می کنند که مردم در اوایل صبح در معرض نور قرار بگیرند، و بر عکس در شب در تاریکی و در آرامش باشند…